Salta al contenuto principale
x

Hockey

Aleksander Barkov ja Anton Lundell olivat mukana rakentamassa Floridan osumia. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Inserito 26 minuti 37 secondi fa.


Vegas Golden Knights löi Florida Panthersin kiihkeässä finaalisarjan avauksessa. Asiasta kertoo lisää Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Inserito 38 minuti 27 secondi fa.


Adin Hillin torjunta NHL-finaalien avausottelussa nousi klassikoiden joukkoon. Vegasin illan kruunasi 5–2-voitto Floridasta. NHL:n finaalisarja alkoi Suomen aikaa varhain sunnuntaiaamuna Vegas Golden Knightsin ja Florida Panthersin ensimmäisellä kohtaamisella. Vegas voitti avausfinaalin kotihallissaan loppulukemin 5–2.

Inserito 1 ora 38 minuti fa.


Leijonien yhteistyöbrändin omistaja toimii Venäjällä. Jääkiekkoliitto arvioi ensi viikolla yhteistyösopimuksen jatkoa. Asiasta kertoo lisää Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Inserito 8 ore 51 minuti fa.


NHL-finaalit alkavat varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Las Vegas ei ole perinteikäs jääkiekkokaupunki, mutta siellä vallitsee poikkeuksellinen fanikulttuuri. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Inserito 9 ore 41 minuti fa.


Kaikki muut paitsi Venäläiset saavat ystävineen nauttia perinteisestä etuoikeudesta. Stanley Cupin voittaneen joukkueen jokainen pelaaja on perinteisesti saanut viettää vuorokauden himoitun pokaalin kanssa. Pelaajat ovat saaneet Stanley Cupin kotimaahansa myös Eurooppaan.

Inserito 9 ore 50 minuti fa.


Mike Babcock on Sportsnetin mukaan Columbus Blue Jacketsin uusi pääkäskijä. Asiasta kertoo lisää Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Inserito 9 ore 52 minuti fa.


Mike Babcockista on tulossa Columbuksen uusi päävalmentaja. TSN-kanavan sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoo Twitterissä, että Mike Babcockista olisi tulossa Jarmo Kekäläisen johtaman Columbus Blue Jacketsin uusi päävalmentaja.

Inserito 10 ore 52 minuti fa.


Aleksander Barkov on pelannut uransa parasta pudotuspelijääkiekkoa NHL:ssä. Florida Panthers pelaa nyt loppuotteluissa. Asiasta kertoo lisää Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Inserito 10 ore 53 minuti fa.


Yle seuraa jääkiekon NHL:n loppuottelusarjaa tässä artikkelissa. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Inserito 11 ore 45 minuti fa.


Vegas Golden Knightsin omistaja Bill Foley teki aikoinaan pollean ennustuksen. Vegas Golden Knights aloitti NHL-taipaleensa kaudella 2017–2018 ja paineli heti debyyttikaudellaan Stanley Cupin finaaleihin. Tänä keväänä seura pelaa jälleen finaaleissa. Aiheesta lisää kertoo Iltalehti verkkosivustoillaan!

Inserito 11 ore 54 minuti fa.


Aleksander Barkov johtaa joukkonsa ensimmäisenä suomalaiskapteenina NHL:n finaaleihin. Asiasta kertoo lisää Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Inserito 15 ore 1 minuto fa.


Anton Lundell pelaa toista kauttaan NHL:ssä. Avauskaudella nuorukainen voitti runkosarjan, nyt hän pääsee kamppailemaan Stanley Cupin finaaleissa. Florida Panthers on NHL-kevään suurin yllättäjä. Joukkue selviytyi viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin. Nyt Etelä-Floridan ylpeys pelaa Stanley Cupin finaalissa.

Inserito 16 ore 1 minuto fa.


Chaim ”Poju” Zabulowicz järjesti kultajuhlat Tapparalle. Tapparan kevään mestaruusjuhlissa oli mukana mies, jota harvoin julkisuudessa näkee.

Inserito 16 ore 1 minuto fa.


Floridan Eetu Luostarinen harjoitteli perjantaina, mutta loukkaantumisesta kärsineen suomalaisen pelaaminen avausottelussa on epävarmaa. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Inserito 16 ore 55 minuti fa.


Las Vegasin strippiklubi tarjosi porkkanan Golden Knightsin pelaajille. Vegas Golden Knightsin pelaajille on tarjottu VIP-jäsenyyttä paikalliselle strippiklubille, jos joukkue voittaa Stanley Cupin. Asiasta uutisoi tv-yhtiö Fox.

Inserito 17 ore 2 minuti fa.


Chaim ”Poju” Zabludowicz ja Tappara juhlivat menestystään Helsingissä. Asiasta kertoo lisää Ilta-Sanomat verkkosivustoillaan.

Inserito 17 ore 4 minuti fa.


NHL:n finaalisarja starttaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Iltalehti analysoi joukkueiden voimasuhteet. Stanley Cupin finaaleissa kohtaavat Vegas Golden Knights, joka oli runkosarjassa lännen ykkönen, ja Florida Panthers, idän kahdeksas.

Inserito 18 ore 4 minuti fa.


Venäjän ja Valko-Venäjän pitäminen ulkona MM-kisoista on oikea ratkaisu. Jääkiekolla on silti suuria vaikeuksia Venäjä-kysymyksen kanssa, kirjoittaa Vinski Virtanen.

Inserito 19 ore 6 minuti fa.


Vuoden 1990 MM-kisojen parhaan puolustajan Mihail Tatarinovin ura katkesi nuorena päihdeongelmiin, ja myöhemmin hän sai vankilatuomion murhasta. Varttuneemmat jääkiekon ystävät saattavat vielä muistaa Neuvostoliiton kiekkomaajoukkueen viimeisiltä vuosilta puolustaja Mihail Tatarinovin.

Inserito 20 ore 8 minuti fa.


Kiekko-Espoolla olisi olemassa erittäin pitävät perustelut, jos se haluaisi viedä SM-Liigan tuoreen päätöksen liigalisensseistä viranomaisten tutkittavaksi. SM-liigaan ei ole uusilla joukkueilla asiaa myöskään kaudella 2024–25. Se oli torstaina lähetetyn tiedotteen pääviesti kiteytetysti.

Inserito 22 ore 11 minuti fa.


Florida Panthers ja Vegas Golden Knights aloittavat NHL:n finaalisarjan sunnuntaina aamulla Suomen aikaa. Kummallakaan joukkueella ei ole Stanley Cupia. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Inserito 23 ore 10 minuti fa.


Ismo Lehkonen ihmettelee, miksi SM-Liigaa johtavat pienten seurojen, kuten Sportin, KooKoon ja SaiPan toiminnassa mukana olevat henkilöt. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Pubblicato 1 giorno 3 ore fa.


Kolme suomalaista pelaa tänä vuonna Stanley Cupin finaaleissa Florida Panthersin paidassa. Lisäksi mukana on suomalaisvalmentaja Tuomo Ruutu. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Pubblicato 1 giorno 3 ore fa.


Jokerit kertoi torstaina kattavasti tulevaisuuden suunnitelmistaan. Innoissaan on myös nuori pelaajisto, joka harjoittelee täyttä häkää Mestistä varten. Monille pelaajille ottelut ovat ensimmäisiä miesten sarjassa. Aiheesta kertoo lisää Yle verkkosivuillaan.

Pubblicato 1 giorno 3 ore fa.


Jussi Tapola haluaa, että muutoksia pohtivasta SM-Liigasta kiellettäisiin ensi kaudella tyhjennysmyynnit. Ruotsissa SHL-seura Timrån urheilujohtajana toimiva Kimmo Kapanen on nähnyt avoimen sarjan vaikutukset.

Pubblicato 1 giorno 3 ore fa.


I più letti in questo momento!

I più letti 24h

L'Insta più di tendenza #Uutiset:

Ultime notizie:

Instagram #uutiset